Індійська Tata випустить кросовер на базі Land Rover з низькою витратою пального

Підпишись на нас:

Автовиробник із Індії Tata Motors представив перший кросовер, побудований на платформі D8 від Jaguar Land Rover, у 2018 році. З того часу у моделі, яка отримала назву Harrier, з’явилася подовжена модифікація, а тепер підходить час планового рестайлінгу базового «паркетника».

Подробиці

Передбачається, що з модернізацією один з найпопулярніших автомобілів Tata Motors отримає значною мірою переглянутий зовнішній вигляд з сучаснішою передньою і задньою частинами кузова, а також матиме як мінімум один новий мотор – півторалітровий турбобензиновий агрегат з безпосереднім упорскуванням.

tata safari harrier

Прем’єра цього агрегату відбулася на автосалоні Auto Expo 2023. Новий двигун виділяється своєю алюмінієвою конструкцією, яка передбачає покращені характеристики та підвищену економічність палива по відношенню до поточної лінійки двигунів Tata.

Мотор зможе похвалитися наявністю таких технологій, як подвійне незалежне фазування кулачків, регульований маслонасос та вбудований випускний колектор для кожного з циліндрів. А турбокомпресор зі змінною геометрією і водяним охолодженням, у свою чергу, дозволить досягти більш високого крутного моменту, в низькому діапазоні оборотів.

Пікова потужність нового двигуна, який збираються встановити під капот Harrier, становитиме 170 кінських сил та 280 Нм.

tata safari harrier

Серед інших нововведень, які очікують на оновлений кросовер Tata, індійські ЗМІ називають появу у нього більш сучасної мультимедійної системи з 10,25-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також водійських асистентів (ADAS).

У продаж рестайлінговий Harrier надійде у жовтні 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: