Оновлений кросовер Hyundai Santa Fe вперше показали на відео у двох дизайнах

Підпишись на нас:

Показаний кілька днів тому на фото Hyundai Santa Fe 2024 знову «засвітився» у Мережі. На цей раз у форматі відео. Проведено зйомку кросовера було, звичайно, на його батьківщині – у Південній Кореї.

Подробиці

Опубліковані в Мережі ролики демонструють два стилі виконання автомобіля. Основна відмінність між ними – у оформленні передньої частини.

Hyundai Santa Fe У тому й іншому випадку відчуваються виражені агресивні нотки.

Hyundai Santa Fe

На одному відео кросовер показаний у сірому кузові, де решітка радіатора отримала наповнення у вигляді сот. До речі, цей варіант оснащується гібридною системою і 20-дюймовими колесами.

Друге відео демонструє Hyundai Santa Fe у чорному кольорі. Тут радіаторні грати отримали більш брутальне виконання. До речі, колеса встановлені інші – на 18 дюймів. Швидше за все це початковий варіант кросовера. В усьому іншому обидва автомобілі мають схожий стиль виконання.

Що стосується термінів виходу автомобіля на ринок, то ця інформація поки не розкривається. У будь-якому разі чекати старту початку продажів варто не раніше, ніж наступного року. Тоді ж, швидше за все, буде надано дані про вартість кросовера. Тим не менш, не варто виключати того, що вже найближчим часом інсайдери поділяться новою інформацією про модель.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: