Перегони BMW X7 M60i і Lamborghini Urus закінчились очікуваною перемогою

Підпишись на нас:

Протягом багатьох років Urus зазвичай вважається королем супер позашляховиків, що приводиться в рух 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом, який видає 641 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Він не тільки має надзвичайну потужність, але й більше схожий на суперкар, ніж на традиційний позашляховик. Тому не дивно, що на Urus припадає понад 60 відсотків загальних продажів Lamborghini.

Подробиці

У той час як головними конкурентами Urus є флагманські варіанти Porsche Cayenne, Aston Martin DBX і новий Ferrari Purosangue, CarWow нещодавно вирішила протиставити йому дещо інший позашляховик, який все ще забезпечує чудовий рівень продуктивності: новий BMW X7 M60i.

Тоді як Urus зосереджений насамперед на продуктивность, X7 M60i більший, практичніший і має три ряди сидінь. Але це не означає, що він не пропонує достатньої потужності. Він приводиться в рух 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом і потужністю 523 к.с. і 750 Нм, і хоча це значно менше, ніж у Urus, ви можете бути здивовані тим, наскільки добре вони поєднуються між собою.

У серії драг-рейсів, проведених між ними, CarWow виявив, що X7 M60i насправді найлегше стартувати та спочатку він навіть обганяє Urus. Однак, коли швидкість починає наростати, Lamborghini добре використовує свою додаткову потужність і меншу загальну вагу, комфортно вириваючиси вперед і заявляючи про перемогу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: