Колона танків за 3 дні: ЗСУ показали, як знищили техніку окупантів на Лиманському напрямку

Підпишись на нас:

Українські захисники невпинно боронять нашу землю та дають окупантам «прикурити». Нещодавно військові 88-го окремого батальйону 106-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України разом з 66-ою окремою механізованою бригадою імені князя Мстислава Хороброго відбили танкові атаки росіян на Лимано-Куп’янському напрямку. Відео підтвердження:

Відеоролик підписаний наступним чином: «На початку жовтня на Лимано-Куп’янському напрямку бійці 88 окремого батальйону 106-ої окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ у взаємодії з 66-ою окремою механізованою бригадою імені князя Мстислава Хороброго відбивали потужні танкові атаки ворога».

Відео знято з українського БПЛА, котрий моніторив ситуацію в радіусі бойових дій. За 3 дні, з 2 по 5 жовтня, окупанти втратили на одному напрямку 28 одиниць є бронетехніки. Серед них було 6 танків.

Оператори дронів зафіксували рух противника та повідомили про це побратимів. По окупантам було нанесено влучні удари. Вся техніка зазнала пошкоджень, а ворог тікав з поля бою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: