Міні-версію Toyota Land Cruiser показали на нових зображеннях

Підпишись на нас:

Наприкінці літа цього року компанія Toyota анонсувала появу у своїй позашляховій модельній лінійці нового автомобіля, який має виявитися міні-версією знаменитого рамного всюдихода Land Cruiser.

Подробиці

Згодом японці показали кілька тизерів цієї моделі, на яких можна розгледіти лише силует машини. Тож фантазувати з цього приводу одразу ж взялися незалежні дизайнери. Одним із них виявився YouTube-канал “Real Automotive”, який продемонстрував власне бачення дизайну автомобіля, який, за чутками, назвуть Land Hopper.

На опублікованих рендерах молодший варіант Land Cruiser постав у схожому на своїх родичів Land Cruiser 250 і Land Cruiser 300 зовнішньому вигляді. Машині дістався прямокутний кузов з обдертими елементами дизайну, включно з фарами, радіаторною решіткою, арками, дзеркалами заднього виду і ліхтарями.

Міні-версія Toyota Land Cruiser показалася на нових зображеннях

Головною рисою автомобіля має стати повнорозмірна запаска на задніх дверцятах, від якої в старших Land Cruiser 250 і Land Cruiser 300 було вирішено відмовитися.

Технічний бік проекту поки що повністю засекречений, але ходять чутки, що позашляховик отримає під капот бензинові мотори, запозичені у “паркетників” Corolla Cross і RAV4. Крім них машину запропонують з гібридними силовими агрегатами і навіть безальтернативним електромотором, але остання версія з’явиться найостаннішою.

Довжина новинки становитиме приблизно 4,3-метра, ширина дорівнюватиме 1,7-метрам, а висота досягне позначки в 1,9-метра.

Продавати автомобіль хочуть почати ближче до кінця 2024 року, причому не тільки в Японії, а й за її межами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: