Автопригоди

Українці можуть купити розбитий Ford Bronco 2023 року, який проїхав всього 100 км

На популярному серед українців, які полюбляють купувати розбиті авто в Америці аукціоні Copart з’явився Ford Bronco Raptor 2023 року. Здається він потрапив у дуже серйозну аварію, але не все так безнадійно.

Подробиці

Деталі аварії, в яку потрапив позашляховик, невідомі, окрім очевидного факту, що він став учасником якогось зіткнення, яке знищило передню частину Ford . Однак, на відміну від багатьох транспортних засобів, які в кінцевому підсумку продають на аукціоні без надії повернутися на дорогу, цей Bronco Raptor, ймовірно, можна досить легко відремонтувати.

На зображеннях видно, що вся передня панель позашляховика відсутня, включаючи бампер, фари, решітку радіатора та передні панелі. Хоча можливо, що всі ці частини були відірвані під час аварії, ми вважаємо, що більш імовірно, що вони були сильно пошкоджені та просто не показані на аукціоні. Відсутність цих деталей забезпечує нам безперешкодний огляд моторного відсіку, і це не дуже гарне видовище.

Передній захисній конструкції Ford завдано серйозних пошкоджень. Крім того, повністю відсутній радіатор і є купа шлангів і трубок, які вільно висять. Цікаво, що в списку зазначено, що Bronco Raptor може працювати та їздити, тобто хоча на двигун не дуже приємно дивитися, він все ще працює. З певним ремонтом і новим радіатором він міг би працювати як новий.

В іншому місці ви помітите, що під час аварії спрацювали передні, бічні та подушки безпеки для сидінь. Спідометр також застряг на 140 милях на годину, а одометр підтверджує, що на момент аварії Ford проїхав лише 62,4 милі (100 км).

На момент написання статті найвища ставка за позашляховик була 15 000 доларів США, але логічно, що з молотка він піде набагато дорожче.

Останні публікації

«Гроші на вітер»: автошколи змінюють таблички на автомобілях

Відучора вступнили в дію нові Правила дорожнього руху, що стосуються автошкіл. Тепер всі автомобілі для…

1 годину тому

Volvo та Hummer: для захисників придбали потужну спецтехніку

Один з підрозділів ЗСУ отримав доволі потужний транш техніки від волонтерів. Цього разу автопарк військових…

2 години тому

Перший платіж криптовалютою: в Україні придбали автомобіль через POS-термінал

Цифрові активи вперше було реалізовано на придбання автомобіля. Один з провідних українських ритейлерів електрокарів Riker…

3 години тому

Пентагон передасть Україні новітні засоби боротьби з російськими РЕБ

США планують передати Україні ефективні засоби боротьби з російськими РЕБ. Пентагон 3 травня 2024 року…

4 години тому

Топ-5 простих порад, що зекономлять кошти кожного водія

Просто придбати автомобіль і їздити на ньому довгі роки - ще не вдалось жодному водієві.…

5 години тому

Особлива техніка для суворих умов: в Україні створили потужний автопаливозаправник

Україна потребує якісної спецтехніки, котра буде в сучасних суворих умовах працювати безвідмовно. Саме тому українські…

6 години тому