Електро

Великий кліренс: Tesla Cybertruck показали в відео з піднятою підвіскою

З моменту дебюту концепту Tesla Cybertruck у 2019 році ми бачили кілька дослідних прототипів електричного пікапа, що їздять по США. Однак ми ще не бачили, як електромобіль виглядає в обіцяному «позашляховому режимі», принаймні до появи нового відео в мережі.

Подробиці

Відео було завантажено на форум Cybertruck Owners Club учасником на ім’я Trucky. Хоча роздільна здатність дуже низька, ми бачимо, що пікап має значно збільшений кліренс.

Ще в 2020 році Ілон Маск написав у Твіттері, що вони працюють над «збільшенням ходу динамічної пневматичної підвіски для кращого подолання бездоріжжя». Тоді ж він заявив, що електромобіль матиме здатність плавати на воді. Через три роки ми досі не знайшли доказів жодного з цих тверджень, але тримаємо кулаки.

Як показано на відео, адаптивна пневматична підвіска на найвищому рівні робить колеса порівняно маленькими, але може значно покращити здатність Cybertruck долати перешкоди. Користувачі форуму стверджували, що, незважаючи на те, що більший комплект коліс із чіпкими всюдихідними шинами виглядав би краще, вони обмежували б дорожні здібності вантажівки та не дозволяли б підвісці сильно опускатися для покращення аеродинаміки та керованості на асфальті.

Шанувальники Tesla терпляче чекали остаточної серійної версії Cybertruck, яка має надійти цього року. Після кількох затримок виробництво планують розпочати влітку 2023 року, хоча серійне виробництво розпочнеться не раніше 2024 року.

Останні публікації

В автосервісі розповіли, як прочистити повітряний фільтр своїми руками: це допоможе заощадити

Обслуговування машини в сучасних реаліях вимагає великих фінансових витрат. Саме тому багато власників шукають різні…

45 хв. тому

Експерт назвав ефективний спосіб, який допоможе остудити двигун після перегріву

Під час виїзду з міста в період травневих свят багато водіїв зіткнулися з багатогодинними заторами…

2 години тому

Mercedes-Benz випускає задньопривідне купе з економним двигуном і великим запасом ходу

У Німеччині стартував продаж оновленого купе Mercedes-Benz CLE 300 e 2025 року. Це чергова модель…

3 години тому

Volkswagen нетипово оновив один із свої найпопулярніших кросоверів

Електричний крос-хетч Volkswagen ID.3 2024 року вважається одним із найкращих представників свого класу на європейському…

4 години тому

Боротьба за територію: яка доля очікує колишній завод ЛАЗ

Колись відомий завод ЛАЗ отримав нового власника. Підприємство викупила компанія ТзОВ «Львівінвестактив», котра погасила 82…

5 години тому

Українська родина придбала для ЗСУ бронетранспортер Blackwater Grizzly з США

В Україну прибуде цікавий бронетранспортер Blackwater Grizzly. Машина придбана на кошти жителів Надвірнянської територіальної громади…

6 години тому