Toyota представить одразу 3 нових кросовери: один з них буде дуже бюджетним

Підпишись на нас:

Японський автовиробник Toyota продовжує розширювати лінійку автомобілів сегмента SUV, який є найбільш популярним на світовому ринку. Згідно з новими планами, незабаром гамма кросоверів компанії поповниться одразу трьома новими моделями, призначеними для азіатських країн. Причому деякі з них будуть створені в кооперації з маркою Suzuki.

Подробиці

За інформацією видання “Autocar”, першим на ринок вийде кросовер, що є аналогом Suzuki Fronx. Його поява очікується протягом цього року.

Сьогодні цей кросовер, що випускається Suzuki, вважається чи не найдоступнішим купеподібним SUV у світі з ціною при перерахунку на українську валюту близько 210 000 грн.

Toyota представить протягом найближчих 18 місяців одразу 3 нових кросовери

Що стосується 2025-го, то наступного року відбудеться дебют 3-рядного позашляховика, заснованого на платформі моделі Hyryder, а потім буде представлений ще один новий “паркетник”, який побудують на основі Corolla Cross (популярна архітектура TNGA-C).

Сьогодні модельний ряд компанії Toyota в сегменті SUV на азійських ринках складається з таких моделей як Glanza, Rumion, Innova Crysta, Innova Hycross, Fortuner, а також мінівена Vellfire, частина з яких використовують однакову з Suzuki платформу.

Toyota представить протягом найближчих 18 місяців одразу 3 нових кросовери

Втім, кооперація між Toyota і Suzuki останніми роками зовсім не означає, що компанії перестали конкурувати між собою. Нещодавно в пресу витекли подробиці невеликого скандалу, пов’язаного з моделями Jimny і Swift.

Toyota спробувала придбати права на культові позашляховик і хетчбек Suzuki, щоб згодом створити їхніх клонів під власним брендом, але отримала від японських партнерів рішучу відмову.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: