Власники нових Tesla Cybertruck продають їх нелегально, отримуючи величезний прибуток

Підпишись на нас:

Пікап Tesla Cybertruck, що вийшов у продаж зовсім недавно, виявився одним із найбажаніших автомобілів у 2024 році. Величезний попит породив великі черги за машиною і, відповідно, дав привід до заробітку спекулянтам.

Подробиці

Незважаючи на те, що в Tesla заборонили перепродавати “Кібертраки” в перший рік з моменту купівлі пікапа новим, деякі нечесні власники таких машин ігнорують це правило і заробляють величезні гроші.

Націнки на старі Cybertruck, які дають змогу не перебувати в річних чергах за машиною, нерідко перевищують вартість автомобіля у 2 рази. За даними “Torque News”, незважаючи на те, що фактично продаж і купівля таких авто є нелегальними, машини одразу ж ідуть з торговельних майданчиків за нечувані суми.

Власники нових Tesla Cybertruck продають їх нелегально, отримуючи величезний прибуток

Наприклад, нещодавно один із таких пікапів миттєво продали за 275 тисяч доларів, тоді як офіційна ціна машини в топовій комплектації трохи перевищувала 100 тисяч доларів.

Теоретично, всіх продавців і покупців таких машин цілком законно можуть переслідувати юристи Tesla, але чи будуть вони це робити поки що залишається загадкою.

А поки спекулянти заробляють собі статки, чесні покупці продовжують чекати в черзі за Cybertruck і до отримання ними своїх машин можуть пройти роки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: