Hyundai випустить новий футуристичний седан, який проїде 100 км без АЗС

Підпишись на нас:

Сьоме покоління популярного південнокорейського седана Hyundai Grandeur продається з кінця 2022 року. Незважаючи на те, що машина є практично новою, для неї вже готують проміжну модернізацію, заплановану на кінець 2024-го. Які зміни чекати в дизайні флагманської 4-дверки Hyundai з фейсліфтингом показали автомобільні художники з ательє “NYMammoth”.

Подробиці

Якщо вірити показаному рендеру (на зображенні нижче), то жодних кардинальних змін в екстер’єрі Grandeur з оновленням чекати не варто. Єдине, на що можна звернути увагу, так це на новий малюнок решітки радіатора і нижнього повітрозабірника.

А от технічних змін, схоже, буде хоч відбавляй. Видання “The Korean Car Blog” пише, що вперше в історії Grandeur у неї з’явиться гібридна модифікація, що підключається, – PHEV (зараз машина продається як із ДВЗ, так і “простим” гібридом без можливості підключення до електричної мережі).

Седан Hyundai Grandeur готується до оновлення та електрифікації: перші зображення

Однією з головних особливостей оновленого Grandeur з новою гібридною силовою установкою стане здатність долати на одному заряді до 100 кілометрів.

Домогтися цього вдасться завдяки використанню нового акумуляторного блоку високої ємності та двох інноваційних електродвигунів власного виробництва, які зараз перебувають у розробці.

Офіційна прем’єра нового Grandeur відбудеться наприкінці 2024 року, а продажі седана почнуться на початку 2025-го.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: