Найменший і найдешевший “Гелендваген” проїде без АЗС 750 кілометрів

Підпишись на нас:

Компанія Mercedes-Benz раніше анонсувала появу компактного позашляховика G-Class. Тобто німецький виробник вперше у своїй історії випустить ціле сімейство “Гелендвагенів”. Однак компактний позашляховик з’явиться не скоро. Повідомляється, що Mercedes-Benz G-Class у 2026 році має з’явитися на світовому ринку. Незважаючи на це, про німецьку модель вже відомі деякі деталі.

Подробиці

Так, у Мережі з’явився перший рендер цього позашляховика. На думку автора зображення, майбутній компактний позашляховик щонайменше зовні буде схожим на “старший” G-Class. Зокрема, німецька модель збереже квадратний кузов і круглі фари головного світла. Також він отримає великі колісні арки з розширювачами, декоративну вставку, що імітує радіаторну решітку і великий передній бампер. Кліренс у новинки буде високим.

Найменший і найдешевший "Гелендваген": зовнішність і ціна нового Mercedes-Benz G-Class

Компактний G-Class вийде в електричному вигляді: бензинових або дизельних версій Mercedes-Benz випускати не планує. В основу автомобіля ляже задньопривідна платформа від великих машин. Відмова від архітектури MMA, яку Mercedes-Benz використовує під час виробництва компактних електрокарів, зумовлена необхідністю забезпечення позашляхових здібностей. Представники німецької марки заявили, що запас ходу у новинки досягне 750 кілометрів.

Найменший і найдешевший "Гелендваген": зовнішність і ціна нового Mercedes-Benz G-Class

Новинка буде порівняно дешевою. З чуток, вона коштуватиме близько 60 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: