BMW готує нову революційну технологію: автомобілі Mini об’єднують віртуальний та реальний світи

Підпишись на нас:

Компанія Mini почала тестувати нову технологію для тих, хто вважає реальний світ надто нудним, коли сидить за кермом. Вона планує впровадити її у свої машини у майбутньому.

Подробиці

Дана система змішаної реальності поєднує віртуальний та реальний світи. З нею водій зможе не зосереджуватися на водінні, а просто одягнути VR-гарнітуру та отримати відчуття, що він знаходиться в іншому місці.

Компанія Mini почала тестувати нову технологію

BMW Group поділилася фотографіями замаскованого прототипу, який називається Mini Mixed Reality E-GoKart. При цьому зовні модель виглядає як звичайна Cooper Electric. Автомобіль відрізняється лише завдяки наявності нової технології. Вона передбачає присутність VR-гарнітури, яка поєднує зображення з камер з графікою “Mini VR World” власної розробки.

Графіка транслюється безпосередньо на гарнітуру та взаємодіє з навколишнім середовищем. При цьому, як точно працює дана технологія, виробник не повідомляє. Однак розробник обіцяє, що попри занурення водій зберігає видимість реального оточення. Це гарантує, що дорога спереду, включно з іншими транспортними засобами або перешкодами, завжди залишається видимою. Поки що нова технологія тільки проходить тестування. Тому не варто очікувати, що вона з’явиться на серійному автомобілі найближчим часом. До речі, деякі виробники, наприклад, Mercedes-Benz вже пропонують головні дисплеї з доповненою реальністю, що вбудовують графіку в реальний світ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: