Рідкісний 30-річний кабріолет BMW 1989: «капсула часу», яка пройшла реставрацію в BMW Group Classic

Підпишись на нас:

Досить часто деякі з класичних автомобілів, які ми зустрічаємо у продажу на різних аукціонах, можна охарактеризувати як такі, що знаходяться в дуже хорошому стані. Однак цей кабріолет BMW M3 1989 року випуску є особливим, тому що він через стільки років залишився в первозданному стані.

Подробиці

Розумієте, цей M3 не просто добре обслуговувався його попередніми власниками та мало їздив перед тим, як його виставили на продаж. Натомість він пройшов комплексну реставрацію BMW Group Classic у період з січня 2018 року по грудень 2020 року. Ви не знайдете інших E30 M3, які відреставрував сам виробник автомобіля.

Автомобіль виставлено на продаж через Collecting Cars. Перелік показує, що протягом життя автомобіля він був оснащений двигуном M5 і трансмісією, але в рамках реставрації оригінальний чотирициліндровий двигун S14 M3 і трансмісія були повторно встановлені. Автомобілю додає привабливості чудовий відтінок під назвою Macau Blue Metallic з темно-синім тканинним дахом і оригінальними колесами, які були відремонтовані.

Кабріолет BMW M3 1989 року Кабріолет BMW M3 1989 року

BMW Group Classic зробив для автомобіля набагато більше, ніж просто встановив новий двигун і трансмісію. Було також проведено капітальний ремонт патрубків масляного радіатора, замінено карданний вал, оновлено глушники та замінено ключові частини, такі як лобове скло, протитуманні фари, капот, рульове колесо, рульову колонку, ручку перемикання передач, бортовий комп’ютер і датчик температури. Важливо, що BMW Group Classic також видалила всю іржу з автомобіля, а також встановили нову звуко- та теплоізоляцію в моторному відсіку.

Зовнішній вигляд автомобіля доповнюється чудовим інтер’єром із великою кількістю чорних шкіряних компонентів, на яких видно лише скромне зношення. У списку зазначено, що він також продається із запасним колесом і домкратом. Він проїхав 80 407 км і є одним з 781 моделей кабріолета E30 M3, які були випущені BMW.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: