Автопригоди

Автомобіль Acura NSX, який 20 років пролежав в річці, продали за $8500

На вторинному ринку часто буває дуже нелогічним в плані ціни продажу автомобіля. Наприклад, там була продала Acura NSX першого покоління, яку знайдений на дні річки через 20 років і її нібито продали за 8500 доларів.

Подробиці

Сказати, що ця машина прожила нелегке життя – це м’яко кажучи. За словами Бекки Ніколь Джонсон, ентузіастки, яка відвідала звалище LSX Salvage, що продає автомобіль, і опублікувала цю історію у Facebook, NSX знайшли випадково в 2019 році, коли водолази шукали автомобіль, причетний до іншого злочину.

Після того, як його витягли з води, виявилося, що автомобіль зник безвісти в 90-х, коли його викрали. Це захоплююча історія, але в результаті машина, про яку навіть продавець сказав, що вона пройшла ту межу, коли її було вигідно відновлювати.

На додаток до загального стану, двигун відсутній, вікна розбиті, інтер’єр став «дуже сучасним та екологічно чистим» :), задня полиця заповнена брудом, передня стійка виглядає по суті відсутня і передні гальмівні супорти перетворилися на пил. Однак на одометрі показані лише 39 000 миль (62 764 км).

Незважаючи на все вище описане – почалися шалені торги. Спочатку авто було виставлено на продаж за 6000 доларів і як повідомляється, його продали за 8500 доларів. Мало того, автомобіль нібито був проданий комусь у Меріленді, хто намагатиметься його відновити.

Останні публікації

В автосервісі розповіли, як прочистити повітряний фільтр своїми руками: це допоможе заощадити

Обслуговування машини в сучасних реаліях вимагає великих фінансових витрат. Саме тому багато власників шукають різні…

1 годину тому

Експерт назвав ефективний спосіб, який допоможе остудити двигун після перегріву

Під час виїзду з міста в період травневих свят багато водіїв зіткнулися з багатогодинними заторами…

2 години тому

Mercedes-Benz випускає задньопривідне купе з економним двигуном і великим запасом ходу

У Німеччині стартував продаж оновленого купе Mercedes-Benz CLE 300 e 2025 року. Це чергова модель…

3 години тому

Volkswagen нетипово оновив один із свої найпопулярніших кросоверів

Електричний крос-хетч Volkswagen ID.3 2024 року вважається одним із найкращих представників свого класу на європейському…

4 години тому

Боротьба за територію: яка доля очікує колишній завод ЛАЗ

Колись відомий завод ЛАЗ отримав нового власника. Підприємство викупила компанія ТзОВ «Львівінвестактив», котра погасила 82…

5 години тому

Українська родина придбала для ЗСУ бронетранспортер Blackwater Grizzly з США

В Україну прибуде цікавий бронетранспортер Blackwater Grizzly. Машина придбана на кошти жителів Надвірнянської територіальної громади…

6 години тому