Новий позашляховик на базі KMG Torres: це перша модель, створена не SsangYong

Компанія SsangYong фактично завершила розробку кросовера Torres перед тим, як перейшла під управління KMG. Але тепер новий власник почав активно розвивати модельний ряд корейської марки. Так, вже незабаром на домашній ринок надійде електронний пікап, який розробляється на базі KMG Torres 2024 року. Причому, судячи з інформації, що надходить, він скоро дебютує.

Підпишись на нас:

У Мережі з’явилися перші знімки цієї моделі. Вони показують, що пікап майже повністю скопійований з електричного Torres. Принаймні, дизайн у обох моделей однаковий. Пікап також отримав кабіну зі складною по виконанню передньою частиною, де розмістять тонку оптику з додатковими вогнями знизу і масивний бампер посилений виступаючою конструкцією.

Новий пікап на базі KMG Torres

Але задня частина кузова у корейської моделі нова. Тут розмістили велику вантажну платформу. Це рішення цікаве тим, що пікап вийде з 5-місним салоном. Тобто пікап буде суттєво подовжений.

Новий пікап на базі KMG Torres

Технічні характеристики корейської новинки поки що не розголошуються. За чутками, вона вийде з єдиним акумулятором, який забезпечує запас ходу понад 400 кілометрів. Не виключено, що цей варіант Torres надійде у продаж як з одним, так і двома електромоторами. Вже відомо, що в 2025 пікап дістанеться до європейського ринку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: