Новий Mitsubishi L200 показали на «Битві титанів» у Києві

Підпишись на нас:

Українська автосправа продовжує розвиватись незважаючи на війну та інші виклики часу. Саме тому на Київщині було проведено «Битву Агрортитанів 2024». На шоу, що проходило в с. Степове Київської області, було показано безліч транспортних засобів, в тому числі і нове покоління пікапу Mitsubishi L200.

Новий Mitsubishi L200 показали на «Битві титанів» у Києві

У 2023 році модель Mitsubishi L200 святкувала ювілей – 45-річчя з моменту дебюту у 1978 році. За майже півстоліття Mitsubishi Motors виробила близько 5,6 млн пікапів п’яти поколінь. Модель з року в рік б‘є рекорди продажів у 150 країнах світу.

Новий Mitsubishi L200 показали на «Битві титанів» у Києві

Новий позашляховик L200 шостого покоління демонструє високі технічні характеристики. Основою концепції моделі став лозунг «Жага до пригод» (Power for Adventure), тому розробники втілили в моделі саме ті риси, котрі притаманні такому опису.

Mitsubishi L200 нового покоління отримав більші габарити, котрі дозволили зробити салон просторішим. Під капотом встановлено продуктивніший турбодизельний двигун з робочим об’ємом 2,4 л серії 4N16. Нова підвіска забезпечує чудовий комфорт і стабільність керування. Позашляховик отримав передові системи безпеки — від комерційного до сімейного використання.

Новинка Mitsubishi L200 нового покоління вже доступна для тест-драйвів в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors. На вибір клієнтам запропоновано чотири комплектації. Коштує новинка від 1 675 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: