Правила догляду за автомобільним склом від експерта

Заміна автомобільного скла – це досить дорога процедура. І не кожен готовий викласти потрібну суму на покупку деталі та подальшу роботу. Тому автомобілісти запитують, як зберегти скло в цілості якомога довше? Відповідь на це запитання дав експерт. Він розповів, як правильно доглядати за склом.

Підпишись на нас:

Насамперед важливо уважно ставитися до пилу та піску, які накопичуються на склі. Особливо це стосується весняно-літнього періоду. Якщо машина довго стояла на парковці, перед початком поїздки слід підняти двірники та прибрати з-під них усі забруднення. Завдяки цьому на склі не з’являтимуться подряпини. Взимку у свою чергу потрібно правильно видаляти льод та сніг.

Найкраще, якщо скло відтане самостійно при ДВЗ, що працює. Тільки після цього можна легкими рухами, прибирати з нього сніг і льод. А ось користуватися скребками та пластиковими картками експерт не рекомендує.

Окремо фахівець наголосив на важливості дотримання дистанції. Завдяки цьому на скло не буде потрапляти пісок і бруд, що вилітають з-під коліс інших транспортних засобів. Якщо ж появи скола водію уникнути не вдалося, його потрібно акуратно заліпити скотчем, а потім звернутися на СТО. Крім того, якщо автомобілісту необхідно знежирити скло, краще робити це спеціальною фіброю або одноразовими серветками. Також можна використовувати засіб для чищення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: