Окупанти похизувалися захопленням танку Leopard 2, але є значний нюанс

Підпишись на нас:

Пропагандисти російського ТВ продовжують пускати пил в очі своїм глядачам. Так нещодавно на одному з російських телеканалів був сюжет про «захоплення» Leopard 2. Нібито диверсійна група захопила танк, але не змогла його доставити в тил, а підірвала, щоб він не лишився ЗСУ. Це вже не вперше, коли росіяни роблять такі гучні заяви. 

Командир одного з рашистських підрозділів “Сокіл”  заявив, що ними вже було неодноразово захоплено німецький танк, який передали західні партнери Україні.

Звісно, що командир окупаційного підрозділу сказав, що танка фізично вони не можуть продемонструвати, бо вони потопило його в болоті. Цікаво, чи не так?

“Бійцям було не під силу відправити танк в тил, тому було прийнято рішення потопити його в болоті. Leopard вже працює на херсонському напряму, тому це не міф, а реальність», – заявив командир окупаційного підрозділу.

Але щодо потоплення чи знищення танків Leopard жодних підтверджень росіяни, як завжди, не надали. Всі вже звикли, що армія окупантів дуже любить фантазувати та приписувати собі вигадані перемоги. Відомо, що 1 березня армія “ДНР” заявили про знищення танку Leopard. Далі 3 березня перший заступник постпреда РФ при ООН Дмитро Полянський перепостив у Twtter фейкову світлину з нібито захопленим Leopard 2A5 у Бахмуті, однак згодом він видалив цей допис.

Найдостовірнішою інформацією є те, що  з танків Leopard здійснюються регулярні обстріли позицій російської армії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: