Легкий танк Ripsaw із «Форсаж» виставили на продаж за 180 000 доларів

Підпишись на нас:

Франшиза «Форсаж» відома своїми високооктановими автомобільними погонями та сміливими трюками, але у восьмій частині, «Доля лютих», фільм підняв цей жанр на новий щабель, додавши до швидких авто танки.

Подробиці

Одним із найвражаючих транспортних засобів у фільмі був Ripsaw. І тепер він виставлений на продаж, що дає шанувальникам унікальну можливість володіти частиною історії Голлівуду.

Виготовлений компанією «Howe and Howe», Ripsaw справді є військовим транспортним засобом, хоча його також використовували для гасіння пожеж завдяки можливостям дистанційного керування. Його виробник описує легкий танк як найшвидший двогусеничний транспортний засіб на планеті з максимальною швидкістю понад 96 км/год.

Максимальна швидкість військового автомобіля стала можливою завдяки потужному 6,6-літровому дизельному двигуну LBZ Duramax. Двигун здатний генерувати колосальні 800 кінських сил і 1627 Нм крутного моменту.

 

Оригінальний прототип має номер VIN 000000001. Що робить його ще більш особливим, так це те, що він досі має оригінальну фарбу. Однак у зв’язку з використанням на льоду на певних ділянках автомобіля з’являється іржа, через що з певних кутів може здаватися, що він потребує догляду. Тим не менш, танк був придбаний у музеї, який тісно співпрацював з Universal Studios, тому очікується, що він буде у відносно хорошому стані в цілому.

Ripsaw

Танк з’явиться на аукціоні Mecum Indy 2023 , який триватиме з 12 по 20 травня 2023 року в Індіанаполісі. Початкова вартість автомобіля становить 180 000 доларів.

Ripsaw Ripsaw

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: