Raytheon надасть армії США передові мобільні системи боротьби з дронами

Підпишись на нас:

Американський аерокосмічний і оборонний конгломерат Raytheon Technologies оголосив у середу про те, що він отримав контракт армії США на суму 237 мільйонів доларів США на передові безпілотні авіаційні системи (C-UAS).

Подробиці

Як зазначає компанія, контракт, укладений Командуванням контрактів армії США, дає їй можливість надати радіочастотні датчики Ku-діапазону (KuRFS) і ефектори Coyote для виявлення та ураження безпілотних літальних апаратів.

Контракт передбачає поєднання стаціонарних і мобільних систем, а також певну кількість ефекторів, призначених для підтримки операцій Центрального командування армії США.

Будучи частиною інтегрованої системи ураження низького, повільного малого безпілотного літального апарату армії США, яка називається LIDS, KuRFS забезпечує розширене 360-градусне виявлення загроз, тоді як недорогі ефектори Coyote знищують дрони.

«Радар KuRFS і ефектори Coyote ефективно виявляють і знищують системи безпілотних літальних апаратів, що стає все більш очевидною та глобальною загрозою», — сказав Том Лаліберті, президент наземної війни та протиповітряної оборони компанії Raytheon Missiles & Defense. «LIDS оперативно розгорнута, забезпечуючи перевірений, надійний і важливий рівень захисту від ворожих безпілотників».

Радар точного наведення на ціль KuRFS і масштабований радар мобільного зондування Ku720 забезпечують постійне виявлення, ідентифікацію та відстеження повітряних загроз. Coyote Block 2 перемагає поодинокі безпілотники та їх зграї, що відрізняються за розміром і маневреністю, а також на більших висотах і більшій відстані, ніж системи аналогічного класу.

LIDS армії США інтегрує KuRFS і сімейство ефекторів Coyote із системою командування та управління передовою протиповітряною обороною Northrop Grumman, або FAADC2, і системою електронної боротьби Syracuse Research Corporation. Разом ці системи створюють багатоцільову фіксовану, переміщувану або мобільну систему, яка забезпечує повне рішення для захисту з розширеним радіусом дії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: