У Верховній Раді пропонують зобов’язати українців перездавати на права кожні 5-15 років

Підпишись на нас:

Влада України ухвалила рішення посилити контроль за навичками водіння громадян. Автором відповідної ініціативи виступив Юрій Клименко з “транспортно-інфраструктурного” комітету Верховної Ради. Суть висунутої ним ідеї – зобов’язати українців перездавати на права з періодичністю 1 раз на 5-15 років.

Подробиці

Найсуворіші вимоги народний обранець пропонує застосувати до водіїв транспортних компаній. Для них іспит на знання правил дорожнього руху та навички керування транспортним засобом, за задумом Клієнка, повинні проводитися кожні 5 років.

Для решти українців аналогічне тестування пропонується повторювати кожні 10 або 15 років (залежить від кінцевої редакції законопроєкту, який на поточний момент перебуває на стадії підготовки).

Однією з причин посилення названо “легшу процедуру отримання водійських посвідчень”. При цьому самі автовласники і знайомі з реаліями вітчизняної дозвільної системи експерти пояснюють “жвавість” Клименка бажанням влади обкласти громадян додатковими грошовими поборами.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Кількість водіїв помножити на вартість перездачі – це ж які гроші будуть! Ви уявляєте?! Все зводиться до грошей! Практика водіння (як і якість роботи лікаря, вчителя) ролі не грає – важливі тільки гроші, які вони мають заплатити за перездачу і підпис дармоїда-чиновника! Коли він вже подавиться, ж-док ?

  2. Його “виродки” на трасах мабуть менше почали збирати грошей? Ось і не хватає на життя, треба якось надолужувати. Жодної пропозиції, яка вплинула би на безпеку громадян та дорожнього руху. Натомість мета одна -як більше обідрати населення. Коли вже нажеруться? Чи доки ми їх не “накормимо” вони нічого не зрозуміють?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: