Leopard 2A6 проти російського Т-62: українські військові провели випробування

Підпишись на нас:

Збройними силами України проведені випробування нового танка Leopard 2A6 для оцінки його характеристик та ефективності в бойових умовах, а також перевірки навичок екіпажу. В якості «опонента» використовувався «трофейний» танк Т-62.

Подробиці

Танки Leopard 2A6 відомі своєю високою маневреністю, захистом та вогневою потужністю.

Leopard 2A6 проти російського Т-62: українські військові провели випробування

У рамках випробувань Leopard 2A6 Збройні сили України оцінювали ефективність танкових снарядів проти трофейних Т-62. Мова йде 120-мм снаряд DM-53. Ці снаряди, розроблені спеціально для використання з танками Leopard 2, відомі своєю високою проникаючою здатністю та точністю стрільби.

Снаряд DM-53 використовує технологію здвоєного заряду і має високу швидкість вильоту. Його основним призначенням є протипанцерна дія проти сучасних броньованих цілей. Завдяки спеціальному конструктиву і використанню дугової навісної накачки, снаряд DM-53 може проникати через товщу броні й вражати цілі на значній відстані.

Снаряд DM-53
Снаряд DM-53

Випробування снарядів DM-53 на танку Leopard 2A6 дозволили оцінити їх ефективність в умовах бойових дій та їхнє взаємодію з системами управління та вогневої потужності танка. Ці дані стануть важливими для українських військових, які після випробувань відправляються відразу на передову.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: