Українська артилерія високоточними ударами знищує російські важкі реактивні системи залпового вогню

Підпишись на нас:

Під час наступу на півдні України наша артилерія підірвала дві російські важкі реактивні системи залпового вогню калібру 220 мм.

Подробиці

На кадрах, оприлюднених українськими військовими, видно, як дві російські реактивні системи залпового вогню БМ-27 «Ураган» вивергають полум’я та густий чорний дим після того, як потрапили під удар української артилерії.

Видно, як реактивні системи залпового вогню вибухають після першого удару, в результаті якого БМ-27 Ураган загорівся.

OSINT-група Ukraine Weapons Tracker повідомила, що в Запорізькій області ударами РСЗВ української армії були знищені реактивні системи залпового вогню «Ураган» . Також OSINT-експерт зазначив, що одна з пускових установок була оснащена кожухом для захисту від невеликих бомб, які скидають комерційні безпілотники.

«Ураган» призначений для ураження групових цілей будь-якого типу, броньованої техніки, військових і промислових оборонних об’єктів.

Система може бути використана в умовах застосування противником ядерної, хімічної або бактеріологічної зброї в будь-який час доби, вночі та вдень у різних кліматичних умовах при температурі повітря від -40° до +50°.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: