ЗСУ підірвали російську зенітно-ракетну систему

Підпишись на нас:

Українська артилерія потужним вибухом підірвала російський зенітно-ракетний комплекс «Бук» (SA-11 Gadfly).

Подробиці

Як повідомляє «Мілітарний», коригувати вогонь артилерії допомагав підрозділ аеророзвідки 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Розвідувальний сайт Oryx з відкритим джерелом повідомляє, що Росія втратила щонайменше 36 систем Бук, включаючи найдосконалішу оперативну версію Бук-М3, відколи Росія почала вторгнення в Україну.

Ракетний комплекс «БУК» — мобільний зенітно-ракетний комплекс (ЗРК) середньої дальності російського виробництва, призначений для захисту польових військ і матеріально-технічних об’єктів від загроз з повітря. Призначений для ураження тактичної та стратегічної авіації, крилатих ракет, гелікоптерів та інших аеродинамічних цілей у всьому діапазоні їх бойового застосування в складних умовах РЕЗУ, а також тактичних балістичних ракет типу «Ланс», протирадіолокаційних ракет типу «ХАРМ» та інших бортових ракет, високоточної зброї наземного базування та ураження водних і радіоконтрастних наземних цілей.

До складу ЗРК «Бук» входять такі бойові елементи, як РЛС цілевказівки, станція управління боєм, самохідні вогневі машини або TELAR, РЛС освітлення та наведення, машини заряджання-пускові установки, керовані ракети «земля-повітря», а також засоби технічного обслуговування та ремонту. Бойові елементи встановлені на гусеничних шасі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: