Вартість навчання в автошколі в 2023 році: ціни в Україні та терміни

Підпишись на нас:

Отримання водійського посвідчення — момент, до якого ще треба довчитися. А для цього потрібно вибрати автошколу та оплатити навчання, скласти іспити. З кожним роком вартість відвідування курсів змінюється, тож варто орієнтуватися в ціноутворенні, якщо у вас на меті також стати водієм в 2023 році.

Подробиці

Як і завжди, в залежності від автошколи вартість навчання може відрізнятися. Проте є певний ціновий діапазон, на який можна орієнтуватися. Наприклад, у Києві це 6 500 грн, у Дніпрі – 5 500 грн, а в Одесі – 3 200 грн.

Графік відвідування автошколи переважно гнучкий. Термін навчання залежить від кількості відвідувань. На теоретичний курс потрібно біля 2 місяців при умові відвідування двічі на тиждень по 2 години. Якщо частіше, можна завершити швидше.

Практична частина з водіння автомобіля оплачується за кожне заняття. Кінцева сума залежить від того, як швидко та якісно ви опануєте навички кермування. Орієнтуйтеся на такі ціни в розрахунку за одне практичне заняття: у Києві 500 грн за годину, у Дніпрі — 550 грн, а в Одесі — 450 грн.

Іспит в регіональному сервісному центрі також оплачується. Нині його вартість становить всього 13 грн. Також з водія попросять гроші за бланкову продукцію для отримання посвідчення, приблизно 254 гривні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: