Українські військові знищили безпілотником-камікадзе російський самохідний міномет «Тюльпан»

Підпишись на нас:

Українські сили підірвали російський 240-мм самохідний важкий міномет 2С4 «Тюльпан» смертоносним ударом безпілотника.

Подробиці

На записах з безпілотника, які поширили українські військові, видно, як дрон-камікадзе від першої особи (FPV) летить прямо в російський самохідний важкий міномет біля Верхньокам’янки Луганської області .

2С4 Тюльпан (Тюльпан) — 240-мм самохідний міномет часів холодної війни, призначений для знищення міст. Це найбільша зброя цього загального типу, яка є на озброєнні будь-де в світі.

Самохідні міномети 2С4, які за калібром перевершують західні аналоги, можуть вести вогонь осколково-фугасними, запальними, керованими, касетними, нейтронними та ядерними боєголовками, деякі з яких здатні вражати цілі на відстані близько 20 км.

Основним боєприпасом зброї є осколково-фугасний міномет 53-Ф-864 загальною вагою 130 кг. Підривник GMWZ-7 можна налаштувати або на відстрочену дію, або на детонацію при контакті.

У зброї використовується п’ятикомпонентна система метального заряду, яка змінює початкову швидкість від 158 до 362 м/с і забезпечує дальність стрільби до 9650 м. «Тюльпан» також був здатний стріляти снарядами ZBV4 з ядерними боєголовками.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: