Танк Challenger порівняли з Т-64, Т-72 і Т-80: що краще

Підпишись на нас:

На озброєнні в ЗСУ є британські танки Challenger. Звісно, що після навчання та війни на радянських машинах, українські бійці мають що сказати про сучасну західну техніку. Тому Challenger порівняли з радянськими моделями танків Т-64, Т-72 і Т-80 та розповіли про переваги першого.

Танк Challenger порівняли з Т-64, Т-72 і Т-80: що краще

Механік-водій зі складу десантно-штурмових військ Збройних Сил ЗСУ назвав танк Challenger “снайперською гвинтівкою серед танків”. Як зазначає військовий, танк вражає своєю далекобійністю та точністю. З такою технікою легко знищувати ворожу техніку, адже радянські танки більше можуть бити бо живих цілях та допомагати артилерії.

Механік-водій зазначив, що якщо порівняти Challenger з радянськими танками, наприклад, Т-64, Т-72 і Т-80, то британський танк має перевагу в захисті завдяки особливому розташуванню боєкомплекту.

“Я їздив на Т-64, Т-72 і на Т-80. На Т-80 воював. До однієї спроби… щойно влучить по тобі — все, у тебе шансів багато немає, одразу боєкомплект спрацьовує, і ти летиш у повітря. А в цьому танку боєкомплект розташований так, що він може витримати кілька влучень. Усе для людей”, – коментує український військовослужбовець.

Звісно, що українські захисник плекають надію, що на озброєння ЗСУ стане декілька рот таких танків, адже тоді вони зможуть більш ефективно наступати на всіх ділянках фронту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: