Показали Mercedes W123, який проїхав уже понад 7 млн кілометрів

Підпишись на нас:

“Сто двадцять третій” Mercedes-Benz вважався одним із найнадійніших в історії цієї німецької марки, для якого не страшна була позначка понад 1 мільйон кілометрів. Але конкретно цей екземпляр W123, знайдений у Гран-Канарії, доводить, що ця цифра навіть близько не межа для німецької 4-дверки.

Подробдиці

У Мережі з’явилися фотографії Mercedes-Benz W123, який проїхав понад 7 мільйонів кілометрів. Машина перебуває в експлуатації в місті Маспаломасі з серпня 1988 року. І всі 35 років вона використовується як таксі.

Автомобіль було придбано в 1986 році, але реєстрацію седан пройшов тільки через два роки. Mercedes-Benz 240D Limousine являє собою подовжену версію “сто двадцять третього” з салоном, який здатний перевозити до семи пасажирів.

Цей Mercedes W123 проїхав уже понад 7 млн кілометрів і не збирається зупинятися

Машина оснащена 2,4-літровим дизельним мотором, що видає 71 кінську силу, асистує якому 5-швидкісна механічна коробка передач.

У 2008 році власник цього Mercedes, якому належав власний таксопарк, помер. На цей момент машина вже встигла пробігти 3,7 мільйона кілометрів.

Але замість того, щоб відправити авто на заслужений спокій (наприклад, на звалище), син власника цього 240D Limousine провів його повну реставрацію і додав низку поліпшень, зокрема вентильовані гальмівні диски від W126, посилений задній міст і водійське крісло фірми Recaro.

Цей Mercedes W123 проїхав уже понад 7 млн кілометрів і не збирається зупинятися

Відтоді автомобіль часто працює в таксі всі 24 години на добу, «накручуючи» в день близько 700 кілометрів, що еквівалентно майже 5 000 км на тиждень. Для того, щоб підтримувати його в хорошому технічному стані, седан зазнає щотижневої заміни оливи в двигуні.

Зрозуміло, сам мотор у цьому Mercedes неоригінальний. Він не зміг витримати такий високий потік і був замінений на новий, який тепер кожен мільйон пройдених кілометрів переживає повноцінне перебирання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: