Tesla випустить бюджетного конкурента Toyota Corolla

Підпишись на нас:

Tesla готує одразу кілька сюрпризів для автомобільного ринку. За даними аналітиків, 11 жовтня компанія Ілона Маска може представити відразу три нові моделі. Серед них – безпілотне таксі Robotaxi, вантажний фургон Robovan і, що особливо цікаво, доступний електромобіль вартістю еквівалентною приблизно 1 мільйон гривень. Саме остання модель привертає найбільшу увагу.

Компанія Tesla випустить конкурента Toyota_Corolla

Експерти вважають, що її вихід на ринок може збільшити прибутки Tesla на 12% вже наступного року. У США цей автомобіль конкуруватиме з такими моделями, як Toyota Corolla. А ось у Китаї головним суперником стануть електромобілі BYD. Цікаво, що на цей сегмент націлилася і Xiaomi. Ходять чутки, що третя модель від китайського технологічного гіганта буде коштувати близько 900 000 гривень і отримає гібридну силову установку.

Ілон Маск обіцяє, що майбутня презентація “увійде в історію”. Більше того, за словами Маска, безпілотні автомобілі Tesla унеможливлять громадський транспорт, пропонуючи низькі ціни на поїздки.

Є інформація і про технологічні новинки. Tesla працює над найбільшим у своїй історії проектом із виробництва акумуляторів. До 2026 року компанія планує випустити чотири нові типи батарей, які будуть використовуватися в Robotaxi, Cybertruck та новому доступному електромобілі. Очікується, що новий доступний електромобіль Tesla з’явиться на ринку наприкінці 2025 – на початку 2026 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: