Український бронеавтомобіль «Варта-Редут» працює на позиція ЗСУ

Підпишись на нас:

Український бронеавтомобіль компанії  «Українська Бронетехніка» працює на фронті. З 2016 року про «Варта-Ретуд» нічого не було чутно. Неофіційно автомобіль називають «Крокодил», також відомо, що на ньому навчаються українські спецпризначенці.

Український бронеавтомобіль «Варта-Редут» працює на позиція ЗСУ

З 24 лютого 2022 року в жодних джерелах не згадувалося про «Варта-Ретуд», але зараз військовослужбовці опублікували світлини поруч з бронетранспортером. Можливо, компанія не випускала ці автомобілі до повномасштабної війни.

Український бронеавтомобіль «Варта-Редут» працює на позиція ЗСУ

«Українська бронетехніка» випускає дві модифікації «Варта». Є звичайна «Варта» – бронемашина з колісною формулою 4х4, що активно використовується на фронті. А такою є потужна версія «Варта-Редут», що має три осі і колісну формулу 6х6. Машину створено на базі шасі ЗІЛ – 131.

«Варта-Редут» має захист кабіни, десантного відсіку та двигуна від куль. Посилена модифікація має посилений протимінний захист у вигляді V-подібної бронекапсули. Десантний відсік розраховано на 12 осіб, в даху – 6 люків. Бронеавтомобіль облаштований кондиціонером, обігрівачем та системою витяжки порохових газів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: