ВПС США отримали нові машини JLTV для захисту ядерного арсеналу

Підпишись на нас:

Військово-повітряні сили США оголосили про модернізацію автопарку сил безпеки для захисту ядерного арсеналу.

Подробиці

В прес-релізі ВПС заявили, що захисники з 90-ї ескадрильї протиракетних сил безпеки виконали першу оперативну місію з Joint Light Tactical Vehicle, більш відомою як JLTV, підтримуючи технічне обслуговування пускової установки поблизу Гаррісбурга, штат Небраска, 24 квітня 2023 року.

Як зазначається, це перший крок в модернізації автопарку сил безпеки для забезпечення безпеки атомного підприємства.

«Він побудований як танк», — сказав старший льотчик Сіон Хілл із 90-ї групи підтримки технічного обслуговування MSFS. «Коли ви сідаєте в Humvee, ви повертаєтесь у часі на 20 років назад. JLTV — це як поїздка Бетмобіля в майбутнє, щоб краще захистити нашу націю».

JLTV — це нова броньована вантажівка, яка має замінити застарілу броньовану високомобільну багатоцільову колісну машину, широко відому як Humvee. Це частина зусиль AFGSC щодо модернізації та посилення захисту одного з найважливіших ресурсів нації, її ядерного арсеналу.

«JLTV — це надзвичайно міцний і універсальний автомобіль, який пропонує покращену точку огляду, чутливу систему підвіски, підвищену потужність і сучасні засоби безпеки», — сказав підполковник Вільям Брокау, командир 90-го MSFS. «Багато захисників, які керуватимуть транспортним засобом, народилися після того, як (Humvee) надійшли на озброєння, і прагнуть скористатися всіма новими можливостями».

JLTV є кроком вперед у плані безпеки та захисту. Однак Брокау підкреслив, що JLTV є складним транспортним засобом і вимагає інвестицій у навчання для забезпечення безпеки та навичок операторів. Кожен оператор повинен пройти 40 годин навчання, як у аудиторії, так і водінні.

Транспортний засіб виготовлено Oshkosh Defence.

Велика кількість водіїв льотчиків уже навчена, і, як тільки вантажівка буде випущена для загального користування, очікується, що вона пересуватиметься комплексом протягом кількох тижнів.

Перший лейтенант Джозеф Струзік, офіцер 90-ї ескадрильї протиракетної безпеки, відповідальний за матеріально-технічне забезпечення та підтримку, поділився своїми першими враженнями від Humvee та JLTV. За словами Струзіка, водії Humvee підлаштовуються під транспортний засіб, тоді як JLTV підлаштовується під водія.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: