Російські повстанці 9-го травня підпалили Су-24

Підпишись на нас:

Повстанське угруповання, яке діє на території Росії, відоме як Легіон «Свобода Росії», опублікувало відео в Telegram, у якому стверджується, що вони підпалили російський військовий літак. Інцидент стався 9 травня

Подробиці

У сміливій заяві партизани розповіли, що вони організували знищення літака на престижному авіаційному заводі Sukhoi Superjet Company у місті Новосибірськ, розташованому на півдні Сибіру.

У підписі до відео стверджується, що літак був охоплений вогнем, внаслідок чого він отримав непоправні пошкодження. Партизани вихваляються тим, що завдяки їх диверсіям літак більше не потребуватиме ремонту.

Легіон підпалив бойовий літак як потужну демонстрацію того, що триваюча війна між Росією та Україною має бути остаточно припинена.

За словами Легіону, їхній провокаційний акт підпалу бойового літака є яскравим нагадуванням про те, що прагнення до миру не може бути досягнуте через трагічну втрату невинних життів, особливо серед дітей і жінок. Вони рішуче стверджують, що Кремль повторив жахливі злочини, скоєні нацистським режимом проти людяності, і що всі, хто причетний до цих дій, зрештою постануть перед судом.

Відео поширив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, який повідомив, що літаки були розміщені на об’єкті для проведення необхідного ремонту та модернізації.

Радник також сказав Newsweek, що очевидна неспроможність Кремля гарантувати безпеку в межах власних кордонів поступово послабить національну підтримку катастрофічної війни, яка триває.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: