Армія США оцінює тактичні машини нового покоління

Підпишись на нас:

Армія США випробувала наступну версію сімейства середніх тактичних машин (FMTV) у Форт-Блісс, штат Техас.

Подробиці

Армійські інженери та солдати оцінили нові транспортні засоби під назвою FMTV A2 у рамках робочих випробувань для визначення оперативної ефективності системи та для прийняття рішень вищим керівництвом армії.

Армія США оцінює тактичні машини нового покоління

FMTV A2 випробовується в Техасі, сподіваючись, що він замінить свого попередника, легку середню тактичну машину, або LMTV.

«Керування FMTV повністю змінило правила поведінки в порівнянні зі старим LMTV», — сказав спеціаліст. Сальвадор Кастільо, інженер роти «Альфа» 16-го бригадного інженерного батальйону 1-ї бронетанкової бригади бойової групи 1-ї бронетанкової дивізії.

Кастільо та його підрозділ тестували FMTV A2 приблизно 4 тижні та високо оцінили вдосконалення тактичної машини.

Кастільо висловив вдячність за покращену підвіску та Drive Display Unit — цифрову систему моніторингу автомобіля, яка інформує водія про несправності в режимі реального часу. Тепер готується звіт для інформування вищого керівництва армії про придатність і надійність FMTV A2.

Армія США оцінює тактичні машини нового покоління

«Наша місія — зібрати дані», — сказав Роджерс. «Ми надаємо дані експертам, щоб вони могли інформувати осіб, які приймають рішення в армії».

У бойових випробуваннях взяли участь три підрозділи 1-ї бронетанкової дивізії «Форт Блісс»: роти A і B, 501-й бригадний батальйон підтримки, 1-ша бойова бронетанкова бригада; інженерно-саперний батальйон 16-ї бригади; 528 госпітальний центр, 1 медична бригада також приєдналися.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: