Бійці ЗСУ вчаться обслуговувати мобільні РСЗВ M270

Підпишись на нас:

В Генштабі ЗСУ поділилмся кадрами підготовки наших бійців до роботи з РСЗВ M270 в Британії.

Подробиці

Українські військовослужбовці проходять спеціалізовану підготовку щодо обслуговування життєво важливої бойової техніки..

За словами військовослужбовця ВСС, системи MLRS “були критично важливими для здатності Збройних Сил України завдавати удару у відповідь по загарбникам на наших окупованих землях”.

РСЗВ M270

Навчальний пакет, доставлений підрядниками Школи електроніки та машинобудування [ДСЕМЕ] та 26 Королівської артилерії, забезпечує ЗСУ необхідні навички для збереження МЛРС у боротьбі надалі.

М270 – це система реактивної артилерії, розроблена та вироблена компанією Lockheed Martin для американської армії. Вона є однією із найпоширеніших систем залпового вогню у світі.

М270 є самохідною системою, оснащеною ракетними пусковими установками, здатними запускати ракети MLRS (Multiple Launch Rocket System) та ATACMS (Army Tactical Missile System). Вона призначена для знищення живої сили, бронетехніки та інших цілей на значних відстанях.

Система M270 складається з чотирьох восьмиколісних шасі, на кожному з яких встановлені пускові контейнери. Усього система може перевозити до 12 ракет або 2 ракети та одну ракету з великою дальністю польоту. Ракети MLRS мають дальність близько 70-90 км, тоді як ракети ATACMS здатні вражати цілі на відстані понад 300 км.

M270 має високу мобільність та може оперувати в різних умовах. Система здатна швидко розвернутися, випустити залповий вогонь та залишити позицію, що робить її важкою метою для супротивника. Вона також може бути інтегрована до командної системи, що дозволяє координувати вогонь кількох систем M270.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: