Міністр оборони показав новенький всюдихід «Богун» українського виробництва

Підпишись на нас:

Українські військові продовжують тестити новеньку техніку як від партнерів, так і українського виробництва, але цього разу тест-драйв здійснив Міністр оборони Олексій Резніков.

Олексій Резніков проїхався на вітчизняному всюдиходу «Богун». За словами міністра, на фронті знаходиться декілька таких всюдиходів.

«Завжди приємно випробовувати техніку, яка йде на фронт, а коли йдеться про техніку українського виробництва – це насолода! Данці б сказали – хюґе. Нещодавно я «обкатав» український танк «Оплот», які ми плануємо замовити для нашого війська.

Сьогодні ж йдеться про український всюдихід «Богун». Я в захваті! Висококласна автівка. Кажу не як міністр оборони, а як активний учасник чемпіонатів України з трофі-рейдів. Два таких вже воюють в різних підрозділах. Наприклад, спеціально для десантників, штурмовиків зроблено «Богун» типу «кабріолет», де прибрали кабіну як таку, натомість обладнавши місця для особового складу, зробивши з неї десантну машину.

Наразі інші підрозділи випробовують техніку, встановлюють різного типа озброєння для використання у військових діях. Є навіть версія медичного евакуатора. Ба більше, є вже й заявки від окремих командувачів», – сказав Міністр оборони Олексій Резніков. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: