Shelby випустила швидкий пікап на основі Ford F-150: потужність 800 кінських сил

Підпишись на нас:

Shelby American святкує 100-річчя автомобільного гонщика і конструктора Керролла Шелбі випуском Centennial Edition F-150.

Подробиці

Заснований на Ford F-150 2023 року пікап отримав на капоті виріз для забору повітря та фірмову решітку «Shelby». Модель також має додаткові вентиляційні отвори на передніх крилах і значок Centennial Edition.

Чорні смуги простягуються на всю довжину кузова, є бічні підніжки з електроприводом із інтегрованим освітленням та накладкою. 22-дюймові колеса з шинами BFG KO2.

Shelby не опублікувала багато фотографій салону, крім шкіряних сидінь з логотипами Centennial Edition. До них приєднується червоне акцентне освітлення, значок на центральній консолі, табличка з датами та килимки Shelby.

Shelby Ford F-150 Centennial Edition F-150 Shelby Ford F-150 Centennial Edition F-150

Що стосується продуктивності, то тут є ряд оновлень, включаючи нові колодки та ротори, а також продуктивний вихлоп Borla. Оновлена ​​підвіска має «підйомну систему BDS» і амортизатори FOX 2.5.

Потужність пікапу забезпечує знайомий 5,0-літровий двигун V8, який видає 400 к.с. (298 кВт ). Він підключений до десятиступінчастої автоматичної коробки передач, яка передає потужність на стандартну систему повного приводу.

Якщо стандартна трансмісія не цікавить вас, ви можете отримати оновлений нагнітач, який збільшить потужність до 800 к.с. (597 кВт). Крім самого нагнітача, пакет включає в себе продуктивний впускник, повітряний фільтр високого потоку та велику повітрозабірну трубку з вуглецевого волокна. А ще тут встановлений алюмінієвий теплообмінник, заготовка дросельної заслінки та високопоточні паливні форсунки.

Для ринку США буде виготовлено 100 вантажівок, а ціна стартує від 129 495 доларів США. Оновлений варіант з наддувом продається за 138 495 доларів США. При цьому ціна стандартного F-150 Raptor починається з 76 775 доларів США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: