З’явилось відео, як ЗСУ «полюють» на російські системи ППО за допомогою безпілотників-камікадзе

Підпишись на нас:

Служба безпеки України оприлюднила аерофотозйомку, на якій видно безпілотники-камікадзе, які переслідують сучасні системи протиповітряної оборони Росії.

Подробиці

Нове драматичне відео показує момент, коли українські безпілотники-камікадзе переслідують російський зенітно-ракетний комплекс середньої дальності «Бук-М1» (SA-11 Gadfly) і три наземні «Тор-М2» (SA-15 Gauntlet) – ракетні комплекси «повітря».

У міру розгортання погоні безпілотники спускаються на висоту всього в кілька десятків метрів над землею і вражають російські системи ППО. Один «Тор» намагався збити безпілотник-камікадзе, але пілот утримав безпілотник – вручну відвів його від ракети, а потім «захопив» ціль і наздогнав зенітно-ракетний комплекс противника.

Розвідувальний сайт з відкритим джерелом Oryx повідомляє, що Росія, ймовірно, втратила 16 зенітно-ракетних комплексів (ЗРК) серії «Тор-М2» і 11 ЗРК серії «Бук-М1» в Україні після того, як Росія почала вторгнення.

У суботньому повідомленні Служби безпеки повідомили, що її спецпризначенці також знищили ще три САУ “Нона”, 3 БМП, 2 танки, станцію радіоелектронної боротьби та укріплення противника безпілотниками-камікадзе.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: