Паливна криза: в Україні очікується ажіотаж на АЗС

Підпишись на нас:

Україна може зіткнутися з паливною кризою вже за тиждень. Причиною цього є дефіцит нафти, а також підвищення акцизів і ПДВ. Невтішним прогнозом на своїй сторінці у Facebook поділився Дмитро Льоушкін, засновник української транспортної компанії Prime Group.

Деталі

Експерт зазначив, що ціни на паливно-мастильні матеріали вже зростають, тоді як світовий видобуток нафти скорочується. За його прогнозом, Україна зіткнеться з паливними проблемами вже 15 червня.

“Трейдери вважатимуть за краще відсидітися на паркані, тому що стрибок ПДВ і акцизу не буде покритий маржею. Зростання буде божевільним, зростання буде хвилеподібним. І ажіотаж буде мультиплікативним, і кордони “стоятимуть” від черг бензовозів. І до початку реалізації цього сценарію залишився всього тиждень”, – сказав Дмитро Льоушкін.

Експерт додав, що потенційна паливна криза в першу чергу торкнеться аграріїв, що призведе до додаткових збитків. Раніше експерт стверджував, що українцям не варто турбуватися про дефіцит пального, оскільки країна має значні запаси пального та потужну систему постачання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: