ЗСУ знищили рідкісну російську систему радіоелектронної боротьби

Підпишись на нас:

Російська система радіоелектронної боротьби РП-377ЛА «Лорандит» була знищена потужним вибухом після артилерійського удару українських військ.

Подробиці

У соціальних мережах поширюється відео, на якому українські військові використовують артилерію для знищення російської системи радіоелектронної боротьби на півдні України в Херсонській області.

Комплекс радіоелектронної боротьби РП-377ЛА «Лорандит», призначений для ведення радіоелектронної розвідки та придушення джерел радіочастот. Базується ця система на шасі УАЗ-452 4×4.

Нова сучасна система РЕБ дозволяє екіпажу виявляти, локалізувати, ідентифікувати ворога, а командиру дасть можливість протистояти перешкоджанню та погіршенню здатності ворога спілкуватися, координувати та синхронізуватися. Система забезпечує пошук, локацію та глушіння засобів УКХ радіозв’язку.

За даними російських ЗМІ, система РП-377ЛА може здійснювати пошук радіомовних станцій, що працюють в діапазоні частот від 20 до 2000 МГц, і виконувати радіопеленгацію від 25 до 2000 МГц. Швидкість сканування робочої частоти у версії PR-377L становить 10 МГц/с, а у версії RP-377LA — 65 МГц/с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: