ЗСУ знищили дорогі броньовані машини БТР-82А, МТ-ЛБ і БМД-4 (відео)

Підпишись на нас:

На східному фронті українські військові продовжують виявляти неймовірну ефективність у знищенні російської бронетехніки. Останнім часом їм вдалося знищити кілька ворожих бойових машин, які активно використовувалися окупантами на Донеччині та Луганщині. Вражаючі результати досягнуті завдяки безпілотникам.

Деталі

Один із прикладів такої ефективності стався в Донецькій області, де бійці 92-ї окремої механізованої бригади зуміли знищити російський колісний бронетранспортер БТР-82А. Відео, опубліковане українськими військовими, демонструє момент горіння ворожої техніки біля лісу поряд з польовою дорогою. Зброя, що була використана для цього знищення, залишається невідомою.

Крім того, інші частини фронту на Донеччині також не відстають у боротьбі проти російського агресора. Недавно було зафіксовано знищення двох багатоцільових гусеничних броньованих тягачів МТ-ЛБ, які використовувалися ворогом для перевезення особового складу і буксування причіпних гармат. Ці події стались неподалік від населеного пункту Опитне в Донецькій області. Відео зі знищеними МТ-ЛБ було опубліковано в Telegram-каналі 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

Також 16 червня на Луганщині відбулася спільна операція підрозділів 100 окремої бригади оборони території, 45 окремої артилерійської бригади та зведеного батальйону Національної поліції «Захід», під час якої було знищено російську бойову машину десанту БМД-4. Високопрофесійні бойці 62 дивізії 45 окремої артилерійської бригади, використовуючи потужні 155-мм гаубиці FH70, завдали нищівного удару по ворожій техніці.

Зазначені приклади демонструють високий рівень підготовки та ефективність українських військових, які неустанно захищають свою країну від російської агресії. Завдяки відваги, вмінню та сучасному озброєнню, вони забезпечують безпеку та суверенітет України. Ці подвиги стають символом мужності та витримки нації, яка відстоює вашу цінність та територіальну цільність.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: