Україна планує купити польську систему берегової оборони

Підпишись на нас:

Україна веде переговори про придбання у Польщі системи берегової оборони NSM (Naval Strike Missile), повідомляє Defence24.

Подробиці

Польський оборонний журнал повідомив, що Польща веде попередні переговори з Україною про постачання елементів системи NSM, озброєної Морським ракетним підрозділом.

Україна розглядає можливість придбання батареї польських ракетних комплексів або дивізіону. Закупівля передбачається за кошти України або за кошти Фонду військової допомоги ЄС.

Система використовує NSM у поєднанні з системою управління зброєю, подібною до відомої системи протиповітряної оборони NASAMS, яка використовується чотирма країнами НАТО, включаючи США.

Система може бути тісно інтегрована та адаптована до суміжних озброєнь і систем командування та управління. Це розширює зону захисту та підвищує загальну боєздатність сил.

Ракета NSM має унікальні можливості порівняно зі звичайними протикорабельними крилатими ракетами. Ракета розроблена таким чином, щоб забезпечити високу ймовірність ураження в поточних і очікуваних майбутніх складних морських сценаріях війни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: