Hummer отримає військову версію з можливостями танка та електромобіля

Підпишись на нас:

Всім відомий Hummer повертається в новому амплуа у вигляді військового автомобіля. Це буде потужна машина з запасом ходу в 480 км. Позашляховик призначений для перевезення бійців. Місткість — 6 пасажирів.

Подробиці

Це буде військовий електромобіль від Hummer. Він буде оснащений 1000-сильною установкою та великою батареєю. Розробка позашляховика проводиться підрозділом GM Defence. В них же на сайті є перші фото військового Hummer.

Варто зазначити, що робота інженерів та конструкторів триває вже 2 роки. І американська армія вже активно тестувала GMC Hummer EV.

Концепція нового Hummer відрізняється від Hummer H1. Серед переваг буде легша вага позашляховика, покращена маневреність. Електрична установка також має суттєві переваги перед іншими двигунами. На такому автомобілі можна безшумно пересуватися по місцевості.

Електричний військовий позашляховик Hummer з запасом ходу понад 480 км

Військова версія кузова без даху та дверей. Він розрахований на 6 пасажирів (2 ряди по 3 крісла). Також простір адаптовано під загальну направленість, тож є інтегровані кріплення для різних типів озброєнь.

Загальна потужність позашляховика становить 1000 к.с. Батарея на 212 кВт∙год. В планах також встановити дизель-генератор на 16 к.с. для вироблення електроенергії для моторів.

Маневреності приділена особлива увага. Hummer зможе робити розвороти, як танк, а також рухатися боком. Доповнює ці можливості шини на 37 дюймів, посилені амортизатори та адаптовані бампери для в’їзду і з’їзду під різними кутами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: