ТОП-5 бюджетних вживаних авто з мільйонним ресурсом двигуна

Підпишись на нас:

Експерти кажуть, що автомобілі з надмірним ресурсом пішли в історію, коли вони могли їздити 400-500 тисяч кілометрів. Сьогодні вони витримують добре, якщо до 200 000 км. Проте не будемо втрачати надію. На вторинному ринку є цінні екземпляри за доступною ціною.

Варто звернути увагу на японську якість від Toyota. В період з 1984 по 2007 роки з конвеєра випускали двигун об’ємом 2,0 л — серія 3S-FE. Саме такий можна зустріти в оснащенні Toyota RAV4 першого покоління, в седанах Сamry та Mark 2. Звичайно, кузов вже іржавий може бути, про те питання саме до двигунів. Вони досі в адекватному технічному стані.

Mark 2 на наших дорогах не побачити, бо автомобіль праворульний. І на ринках, де ці авто мають попит, вона стала дійсно культовою. Двигун в центрі уваги, бо він не вимагає особливого  догляду тривалий час до капремонту. Та й 92 бензин до нього нормально «залітає».

В німецькому автопромі є також, чим поцікавитися. Наприклад, рядними 6-циліндровими силовими установками — серія  M30 та М50 від BMW. Якщо ви на вторинному ринку знайдете седан 90-х років, то в ньому може стояти M30. Двигун почали випускати ще в 1968 році. Також він є в сімці другого покоління (E32).

Ще увагу вартує двигун об’ємом 2,0 л від Mitsubishi — 4G63. На українських дорогах також є машини з цим мотором — Lancer десятого покоління.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Reno Megane Estate 2005, двигун 1.6 бензин. Зараз 420 тисяч км. Нормальний догляд плюс Хадо в двигуні з 200 тисяч.
    Швидкість до 145 на автобанах у Німеччині витримує без питань. Зачистив ржу на задніх крилах десь рік тому. Питань до машини нема від слова взагалі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: