Як отримати водійські права у 2023 році

Підпишись на нас:

На сайті Міністерства внутрішніх справ з’явився новий алгоритм дій для отримання першого посвідчення водія. Про це повідомляє пресслужба МВС.

Перший етап передбачає обрання учнем акредитованого навчального закладу. Після цього майбутній водій проходить теоретичний курс навчання. За допомогою онлайн-тренажера учень готується до іспиту у сервісному центрі МВС.

Наступний етап – це практична підготовка. Після успішного складання внутрішнього іспиту в автошколі юний водій отримує свідоцтво і далі звертається до сервісного центру МВС. У центрі МВС необхідно успішно скласти ще один практичний іспит з водіння, після чого видається посвідчення водія.

Також Міністерство внутрішніх справ розробило новий алгоритм впровадження сучасних технологій у процедуру видачі посвідчення водія для автошкіл в Україні.
З 2023 року в автошколах і на навчальних автомобілях встановлять камери, які будуть розпізнавати, хто і коли проходить іспити.

Особистість буде розпізнаватися спеціальним алгоритмом через відео з web-камер розміщених на робочих станціях у класі. Також відео виведуть на робоче місце екзаменатора. Камери будуть встановлені на авто шкіл для фіксації процесу екзамену. Вони будуть розміщені по всьому автомобілю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: