Ще в одній області заборонили використовувати реєстратори в авто

Підпишись на нас:

Війна змушує уряд приймати важливі рішення, які не завжди є приємними та комфортними для громадян, але покликані захищати їх. Так з початку повномастаного вторгнення російської армії в Україну було введено безліч обмежень, і одним з таких стала заборона використання відеореєстраторів по всій Україні. Про це повідомляло Управлінні зв’язків з громадськістю. 

Такі обмеження націлені на утримання в таємниці розташування та переміщення Збройних сил України та інших Сил оборони. Українці з розумінням та відповідальністю поставилися до таких обмежень, адже у разі порушення закону – автомобіль може відправитися на штрафмайданчик. Це в кращому випадку.

Заборона стосується:

  • доріг загального користування;
  • об’єктів загального призначення;
  • об’єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень;
  • розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони.

Заборона діє для усіх регіонів країни, особливо там, де відбуваються бойові дії.

Так на звільненій території Херсонщини частково заборонили використання відеореєстраторів. На сторінці Херсонської міської ради в соціальній мережі facebook зазначено:

“На території Херсонської МТГ введена заборона на фото-, відеофіксацію, використання відеореєстраторів на транспортних засобах, які не залучення до здійснення заходів правового режиму, а саме: на дорогах загального користування, об’єктах загального призначення, об’єктах інфраструктури, блокпостах, укріпленнях, у місцях розташування, зосередження чи переміщення військових частин”.

Також в регіоні закликають дотримуватися режиму світломаскування. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: