Експерт назвав системи автомобіля, що потребують перевірки перед зимою

Підпишись на нас:

Автомобіль перед початком зимового сезону необхідно ретельно перевірити на коректність роботи всіх механізмів, а також на стан різних елементів. Про обов’язкові роботи з машиною перед настанням холодів розповів автомеханік.

Подробиці

Йдеться про те, що необхідно обов’язково змастити гумові ущільнювачі на дверях кузова автомобіля, перевірити щільність антифризу і гальмівної рідини. Якщо під час їзди влітку з’явилися якісь дефекти на кузові, їх треба обов’язково усунути, наголошує автомеханік.

Якщо антифриз і гальмівну рідину давно не міняли, необхідно звернутися в автосервіс, щоб перевірити їхню густину спеціальними приладами. Тоді можна буде уникнути кристалізації води в гальмівній рідині, через яку ефективність гальм може знизитися.

Якщо в антифризі зібралася вода, він може замерзнути за сильних мінусових температур, як наслідок – постраждає радіатор, підкреслює експерт.

На днищі автомобіля після літньої їзди бувають подряпини, бажано все перевірити і при виявленні дефектів обробити мовілем або іншим антикорозійним складом, резюмує експерт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: