На виставці офіційно представлено бюджетний пікап Toyota Hilux Champ

Підпишись на нас:

У Таїланді відбулася прем’єра нового Toyota Hilux Champ 2024, який обіцяє стати найбільш доступним за ціною варіантом. Повідомляється, що для пікапа буде доступно одинадцять кастомізованих версій. Загалом, автомобіль буде одним із найфункціональніших за рахунок використання відповідної рами.

Подробиці

Пікап отримав дві основні варіації, що відрізняються довжиною кузова. Так, стандартний варіант має цей параметр у значенні 4 970 мм, тоді як подовжена модифікація – 5 300 мм. Бортовий кузов використовується для базової комплектації. При цьому в інших версіях доступно до ста різних надбудов, що істотно розширює можливості експлуатації автомобіля.

У Таїланді на виставці офіційно розкрито бюджетний пікап Toyota Hilux Champ

Представлений вибір і в моторах. Для пікапа Toyota Hilux Champ заявлено три різні агрегати. Так, його можна придбати з дволітровим двигуном, віддача якого сягає 137 кінських сил. У “старших” модифікаціях використовується мотор на 2,7 літра об’єму. Його потужність перебуває на рівні 164 кінських сил. Доступний для пікапа і дизельний варіант установки. Цей агрегат йде з турбонаддувом, а об’єм його дорівнює 2,4 літрам. Віддача – 148 к.с. В якості трансмісії використовуються п’ятишвидкісна “механіка” і шестидіапазонний “автомат”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: