СБУ нагадала українським водіям про важливу заборону

Підпишись на нас:

В Україні існує сувора заборона на використання відеореєстраторів в автомобілях і мотоциклах, особливо в регіонах, де йдуть активні військові дії, нагадали в Департаменті кібербезпеки СБУ.

Подробиці

За словами представника спецслужби Іллі Вітюка, заборона поширюється на фото- і відеозйомку загальнодоступних місць, урядових будівель, об’єктів інфраструктури та військових блокпостів. Обмеження стосується ведення будь-якої візуальної документації місцезнаходження або пересування підрозділів сил оборони.

У СБУ вказують на серйозні ризики безпеки, пов’язані з масовим використанням відеореєстраторів у країні. Ці пристрої можуть становити потенційні точки входу для витоку інформації. Влада прагне регулювати і забезпечувати безпеку централізованих систем відеоспостереження, надаючи перевагу їхньому використанню перед безліччю приватних відеореєстраторів.

Занепокоєння з приводу безпеки цих пристроїв призвело до введення суворих правил і загальнонаціональної заборони. Такі заходи спрямовані на запобігання можливим загрозам безпеці, пов’язаним із фото- і відеозйомкою важливих об’єктів і територій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: