Honda готується до оновлення свого найдешевшого седана

Підпишись на нас:

Субкомпактний седан Amaze з емблемою Honda, що став найдоступнішою 4-дверкою компанії, дебютував у далекому 2013 році. Машина пережила зміну покоління у 2018-му, а у 2021-му на автомобіль чекав плановий рестайлінг. Зараз інженери японської марки працюють над третьою генерацією цього авто. Напередодні про нього стали відомі перші подробиці.

Подробиці

Згідно з інформацією, якою поділилося видання “ICN”, прем’єра Amaze 3 відбудеться у другій половині 2024 року. Майбутня ітерація обіцяє машині істотні зміни в дизайні кузова, інтер’єру, а також списку доступних функцій.

Honda готується до оновлення свого найдешевшого седана

Найбільш помітним доопрацюванням Amaze має стати поява в її оснащенні системи Honda Sensing Suite – передової технології системи допомоги водієві. Пакет охопить безліч складних систем безпеки, включно з помічником у смузі руху, автоматичним екстреним гальмуванням, адаптивним “круїзом” і багато іншого.

Усередині на машину чекає поява 10,25-дюймового екрана мультимедійної системи, дзеркала заднього виду з автоматичним затемненням, бездротової зарядки для смартфона і 7-дюймової напіваналогової приладової панелі.

Honda готується до оновлення свого найдешевшого седана

Під капотом істотних змін не передбачається. Седан, доступний на ринках країн, що розвиваються, збереже надійний 1,2-літровий 4-циліндровий бензиновий мотор iVTEC, доповнений п’ятишвидкісною механічною трансмісією або варіатором CVT. Потужність двигуна становитиме колишні 90 кінських сил і 110 Нм крутного моменту.

Чи зміниться ціна машини поки невідомо, але зараз автомобіль коштує при перерахунку з іноземної валюти на українську близько 235 500 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: