Нову версію з заводу підготовленого до бездоріжжя позашляховика Ford побачили на дорогах

Підпишись на нас:

Багато років компанія Ford активно «відмахувалася» від чуток про те, що її популярний на азіатських ринках позашляховик Everest може обзавестися хардкорним варіантом Raptor. Середньорозмірний автомобіль продовжували випускати у звичайній версії, але напередодні в Австралії випадково помітили дивний прототип, який натякає на те, що “блакитний овал” переглянув свої плани.

Подробиці

Судячи зі знімків, викладених у Мережу виданням “CarExpert”, мова може дійсно йти про модифікацію Everest, призначену для активного бездоріжжя.

Офіційної назви у машини поки що немає, але вона може отримати приставку до імені Wildtrak X або навіть Raptor.

Ford почав розробляти позашляхову версію Everest

Тестовий екземпляр, сфотографований фотошпигунами, мав ширші крила, ніж оригінальний Everest, а також унікальний дизайн бампера, підняту підвіску і позашляхові покришки.

Усередині радіаторної решітки були приховані світлодіодні фари дальнього світла, натякаючи на лайт-версію Raptor.

Зрозуміло, ніяких подробиць про те, що знаходилося під капотом прототипу, зараз немає, але в Австралії і в деяких частинах Південно-Східної Азії машини під маркою Raptor продаються з 3-літровим твінтурбованим мотором V6, що розвиває 329 кінських сил і 583 Нм крутного моменту.

Ford почав розробляти позашляхову версію Everest

З огляду на те, що тести авто йдуть активним чином, можна припустити, що світова прем’єра хардкорного Ford Everest відбудеться протягом цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: